Solsys Zonnepanelen Pakketten

Trustpilot
im-image-section-02-v2.jpg
im-image-section-03-v2.jpg
im-image-section-04-v2.jpg

100+

Alle soorten daken

Energievrijheid met Zonnepanelen

Doe de Bespaarcheck

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Vul uw straat en huisnummer in*

Gratis dakscan

Begin direct met besparen

Voor een eenvoudige groene energieoplossingen zijn zonnepanelen de uitkomst. Bij Solsys begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn om alle benodigde producten en juiste materialen te vinden voor deze moderne oplossing. Daarom hebben wij dit werk voor jou vereenvoudigd.

Wij bieden complete zonnepanelen pakketten aan, ideaal voor alle soorten daken. Deze pakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor een naadloze installatie, zonder gedoe. Of het nu om Pannen dak, plat dak, EPDM of golfplaat, onze pakketten zijn ontworpen voor optimale prestaties.

Het enige wat jij hoeft te doen, is de gewenste zonnepanelenpakket selecteren en de beschikbare ruimte op jouw platte dak inschatten. Plaats je bestelling eenvoudig op onze website en wij zorgen ervoor dat de zonnepanelen pakket tussen 2 a 4 weken bij jou thuis wordt afgeleverd, zodat jij moeiteloos kunt genieten van duurzame energie.

Direct Duurzame Energie

Het Solsys zonnepanelenpakket kan door jou zelf worden geïnstalleerd, maar we raden aan om dit te laten doen door een gecertificeerde installateur. Tegen een meerprijs kunnen onze installatiepartners worden ingeschakeld om de zonnepanelen op een gegarandeerd correcte wijze op jouw dak te plaatsen. Dit maakt zonne-energie toegankelijk voor iedereen.

Om het juiste pakket te kiezen, volg je deze stappen:

1. Op basis van jouw postcode en verbruik analyseren wij welk pakket geschikt is voor jouw dak en of dit haalbaar is in verhouding tot jouw energieverbruik. Dit gebeurt in overleg met de installateurs, die indien nodig een schouw inplannen om de juiste informatie voor de offerte te verzamelen.

2. Zodra wij de definitieve lijst met benodigde materialen van de installateurs ontvangen, stellen wij de offerte op en sturen deze naar jou toe.

3. Als je akkoord gaat met de offerte en de betaling hebt voldaan, zal het installatieteam een datum met jou afspreken om de installatie uit te voeren.

4. Na de installatie zal onze installatiepartner 5 dagen lang uw systeem monitoren op fouten en zo nodig terug komen om het probleem direct op te lossen.

Wees gerust, we hebben veiligheidsmaatregelen getroffen, zoals het gebruik van brandveilige kabels en een automatische uitschakeling bij kortsluiting, om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en betrouwbaar verloopt.

Specificaties

Uitgaand van zonnepanelen met een vermogen van 420 wattpiek per stuk exclusief installatie.

Gemiddeld verbuik kWh/jaar Aantal panelen Gemiddelde opbrengst per jaar Gemiddelde opbrengst per jaar in € Pakketprijs Terugverdientijd
2500 7 2499 kWh €1324,47 €1799,- 1,36 jaar
3500 10 3570 kWh €1892,10 €2999,- 1,59 jaar
5500 16 5712 kWh €3027,36 €4139,- 1,37 jaar
7000 20 7140 kWh €3784,20 €4999,- 1,32 jaar