Over ons

Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij je advies dat helemaal afgestemd is op jouw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar!

Waarom SolSys?

Solsys is een bedrijf met een groot hart en een vastberaden missie. Opgericht door Bilak en Hank, is Solsys een team van eerlijke en gedreven mensen die er alles aan doen om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven te ondersteunen bij de verduurzaming van Nederland.

De energietransitie is in volle gang en er is geen twijfel meer over of we verduurzamen moeten, maar hoe snel we dit moeten doen. Eén van de belangrijkste doelen uit het klimaatakkoord is om in 2030 70% van alle elektriciteit uit hernieuwbare bronnen te halen. Solsys gaat hier nog verder in en wil een verschil maken.

Bilak en Hank begrepen dit en begonnen Solsys, een bedrijf dat huishoudens en bedrijven helpt bij deze energietransitie door middel van het plaatsen van zonnepanelen. Met een gedreven team en snelle service, waarbij de klant altijd centraal staat, is Solsys er op gericht om een impact te maken.

Solsys gelooft in een duurzame toekomst en wil daar elke dag aan bijdragen. Samen kunnen we onze wereld verbeteren en energie geven aan de toekomst. Het is een uitdaging, maar met Solsys aan onze zijde, zijn we op weg naar een schonere en groenere toekomst.

Wordt onafhanklijk

Produceer je eigen energie en bespaar duizenden euro's

Door te investeren in zonnepanelen kun je enorm besparen op de energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame toekomst. Als huishouden kan je tussen de €30.000 en €70.000 besparen over een periode van 25 jaar, terwijl bedrijven tonnen aan kosten kunnen besparen. Met zonnepanelen op je dak kan je jouw eigen energie opwekken, waardoor je minder afhankelijk bent van energiebedrijven en hun stijgende prijzen. Bovendien zorgen zonnepanelen voor schone energie, waardoor je bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het beschermen van het milieu. Kortom, zonnepanelen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de toekomst van onze planeet.

Renewable Energy

Begin direct met besparen

"We hebben een Solar-oplossing nodig voor een betere toekomst."

HB Solar Group, moederbedrijf van Solsys, heeft onlangs een ambitieus project voltooid in Mauritanië. Het project omvatte de installatie van duizenden zonnepanelen die genoeg stroom produceren om duizenden huizen van stroom te voorzien.

Het project omvatte ook de installatie van geavanceerde batterijopslagsystemen, waardoor de opgeslagen energie op elk moment kan worden gebruikt. Dit zonne-energieproject heeft niet alleen bijgedragen aan de groene revolutie in Mauritanië, maar heeft ook geleid tot de ontwikkeling van lokale gemeenschappen en de groei van de economie in de regio.

Solsys blijft zich inzetten voor het vinden van innovatieve en duurzame energieoplossingen die de wereld ten goede komen en de toekomst van onze planeet veiligstellen.